Flowerstyle bloemen

Luks blog: Flowerstyle, altijd in stijl.

Dankzij onze lokale ambassadeurs ontdek je telkens nieuwe handelaars met een uniek verhaal. Wie is de uitbater? Waarom startten ze hun zaak? Onze reporters trekken eropuit en scannen niet enkel hun kaart, maar ook de shop! Vandaag ontdek je Flowerstylein Luks blog.

Flowerstyle bloemen

Tijd om de bloemetjes buiten te zetten

Ah, daar is de lente en daar is de zon! Onze woonkamer schreeuwde om vers groen, dus wij gingen op pad, zoekende naar nieuwe geurtjes die onze voorjaarsverwachting zouden inlossen. Bloemen Vannerum, sinds jaar en dag een trouwe Joyn-klant, ontving ons met het verwachtte enthousiasme. De zaak, in de streek rond Leuven beter bekend als ‘Flowerstyle’, is de laatste jaren uitgegroeid tot een heus bloemen- en plantencentrum.

Pluk de dag

Vier generaties geleden stonden de eigenaars nog op een heel ander veld. Van volleerde groentekwekers evolueerden ze gedurende de jaren naar straffe marktkramers. De familiezaak focust zich nu volledig op alles wat geur en kleur heeft.

Het is ‘s morgens al een drukte van jewelste. Dagelijks worden er verse bloemen en planten geleverd. Leveranciers van over heel Europa rijden af en aan met karretjes en zorgen er zo voor dat er steeds een ruim assortiment voorhanden is. Naast bloemen- en kamerplanten kan je bij Flowerstyle ook terecht voor seizoens- en buitenplanten. Ben je op zoek naar tuinbenodigdheden zoals potgrond of een stevige hark? Je krijgt er gratis advies bij! Een geurkaars of een assortiment aan cadeau-artikelen? Je vraagt het maar en ze hebben het!

Alles om de klanten in de bloemetjes te zetten

Met het abonnement van Flowerstyle kies je ervoor om jezelf of iemand anders te verwennen met verse bloemen. De frequentie kies je zelf en het aanbod is groot genoeg om mee uit te pakken. Je kan je bestelling zelf afhalen of op het gewenste adres laten leveren.

Ben je helemaal vergeten om een bloemetje uit te halen en is Flowerstyle reeds gesloten? Geen probleem: dagelijks vullen zij hun bloemenautomaat met kant en klare ruikertjes. Zo kan jij op elk moment van de dag en nacht jouw last-minute geschenk uithalen.

Uniek is echter wel dat je via de webshop jouw ruiker kan bestellen. Zij plaatsen dan jouw bloemen in de automaat en bezorgen jou een unieke code. Kom nu nog maar eens af met de reden dat je geen tijd had om een bloemetje te schenken!

Samengevat

Als je jouw partner of een kennis in de bloemetjes wil zetten, aarzel dan niet om even binnen te springen.

Waar vind je “Flowerstyle” ?
Dassenstraat 68
3053 Oud-Heverlee
016 40 20 35

Dit vind je misschien ook interessant