Ontdek " Brin’s Strijkatelier" in Luk's blog

Dankzij onze lokale ambassadeurs ontdek je telkens nieuwe handelaars met een uniek verhaal. Wie is de uitbater? Waarom startten ze hun zaak? Onze reporters trekken eropuit en scannen niet enkel hun kaart, maar ook de shop! Vandaag ontdek je ‘Brin’s Strijkatelier’ in Luks blog.


Wie zit er achter Brin’s Strijkatelier?

 

 

Maak kennis met Brinda De Craemer: een gedreven ondernemende vrouw en echtgenote uit Stalhille, dichtbij het West-Vlaamse Jabbeke. Als mama van twee kindjes staat ze als sterke vrouw achter ‘Brin’s Strijkatelier’. Ze heeft een grote passie voor paarden en in een vorig leven reed ze ook competitie in de ‘Western’ discipline. Brinda steekt graag bij anderen een handje toe en dus leek het haar een goed idee om een strijkatelier te starten. In 2020 startte ze, na de verhuis naar een grotere woning, met ‘Brin’s Strijkatelier’.

 

Waarom zou je bij Brin’s Strijkatelier’ moeten stoppen?

 

Brinda volgde in haar jeugd de opleiding ‘Voeding en Verzorging’ en leerde hier de kneepjes van het vak. Met haar jaren ervaring als huishoudhulp waarbij iedereen voor haar de strijk apart hield, leerde ze hoe ze snel en effectief alles tot in de puntjes kon afwerken. Ze merkte ook dat een persoonlijke aanpak belangrijk was en dat mensen dit ten zeerste apprecieerden. Het is deze combinatie die haar uitstekende service nu vormgeeft. Na amper een jaar heeft ze zo al heel wat klanten kunnen ontzorgen van vervelende klusjes.

 

Wat maakt de zaak uniek?

Brinda werkt met een vaste prijslijst. Zo kan je aan de hand van de hoeveelheid kledingstukken op voorhand uittellen hoeveel het je zal kosten. Omdat ze op afspraak werkt, weet je meteen wanneer je jouw mand terug mag komen halen. Meestal is dit zelfs binnen de 48 uur.

Andere onmiskenbare pluspunten? Brinda beschikt over een eigen atelier waar ze ook retouches en klein naaiwerk aanbiedt. Tot slot besloot ze onlangs nog een partnership aan te gaan met nieuwkuis ‘Madsen’. Zo werkt ze als lokale handelaar verder aan haar succesvolle onderneming en schenkt ze, helemaal in de Joyn-filosofie, meer kracht aan de lokale economie.

Samengevat: Wil je van je vervelende strijkmanden af? Bij Brinda ben je aan het juiste adres. Ze ontzorgt je van de strijk en zo heb jij meer vrije tijd om dingen te doen die je graag doet. Onze Joyn-outfit is alvast netjes gestreken en hangt klaar om onze volgende Joyn-handelaar te bezoeken!

 

Waar vind je ‘Brin’s Strijkatelier’?