Jouw favoriete lokale handelaars… binnen handbereik.

Met de klantenkaart van Joyn steun je de lokale economie en pluk je er zelf de vruchten van. Je bent slechts een app-download verwijderd van punten bij elke aankoop en de daarbij horende uitzonderlijke beloningen.

Consumer mobile mockup

Shop lokaal met Joyn*
& geniet van de voordelen

Eén app of kaart voor meer dan 5.000 handelaars

Shop lokaal en word beloond

Uitzonderlijke kortingen en aanbiedingen

Steun voor jouw eigen buurt

*Joyn is begaan met jouw klantgegevens en beschermt ze volgens de meest recente GDPR-wetgeving. Jouw data is beschermd, veilig en wordt niet doorverkocht aan derden.

 

Jij maakt lokaal het verschil…

Jouw koopgedrag maakt impact! Impact door lokale handelaars te steunen. Impact door duurzame keuzes te maken. Impact door jouw buurt te doen groeien.

Met elke lokale aankoop maak jij het verschil voor jezelf, je liefsten, je buurt en je favoriete lokale handelaars.

… Joyn helpt je hierbij!

Je aankopen doen bij de grote spelers is niet de toekomst. Je lokale handelaars ondersteunen is dat wel! Samen helpen we lokale handelaars zodat jij kan meegenieten van een bloeiende lokale economie. Zo doen we lokale buurten groeien op een duurzame manier.

Joyn geeft je de mogelijkheid om je geliefde buurtwinkel te steunen, om de familiezaak op de hoek van je straat een hart onder de riem te steken en om de fantastische ondernemers in jouw buurt de aandacht te geven die ze verdienen.

Discover your next
favourite local shop

Gebruikt jouw favoriete lokale handelaar Joyn nog niet? Daar brengen we snel verandering in!

Wij blijven enthousiast om onze familie van lokale handelaars uit te breiden. Ken jij een zaak die je graag zou voorstellen aan Joyn? Laat het ons weten en wij doen de rest.

Eén digitale klantenkaart voor duizenden handelszaken in je broekzak.

Het wordt tijd dat je beloond wordt voor lokaal shopgedrag… met je klantenkaart van Joyn. De app downloaden is de gemakkelijkste optie, maar een fysieke kaart is natuurlijk ook mogelijk. Vraag ernaar bij je volgend bezoek aan jouw favoriete lokale handelaar.

 

Office

Heb je vragen of nood aan extra hulp?

Heb je nog vragen? Wij beantwoorden ze graag voor je. Je kan beginnen in ons Helpcenter. Vind je daar niet de gewenste informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.