BestelOnline laat klanten vaker terugkomen

bestelonline-joyn

BestelOnline en Joyn maken je leven gemakkelijker. Dagelijks zorg je ervoor dat je klanten tevreden zijn. Over je diensten, je personeel en je producten. Aan de toonbank adviseer je hen, laat je ze proeven van je huisbereide specialiteiten en beloon je hen met Joyn-punten. Het is een teken van waardering die je klanten best kunnen smaken. Zo zorg je ervoor dat je klanten vaste klanten worden en graag terugkeren. Maar werkt dit ook online?

 

Mag het iets méér zijn?

Mede door de pandemie verschoof het aankoopgedrag van de consument van de fysieke toonbank naar de online webshop. Al gauw bespeurde de klant tal van voordelen: bestellingen konden 24/24 uur worden doorgegeven, wachtrijen werden vermeden en veel winkeliers zorgden ervoor dat bestellingen netjes aan huis geleverd werden. De technologie maakt alles eenvoudiger!

Ruiken is beleven, zien is kopen

Maar wat met onze zintuigen? Houden we niet allemaal van de geur van ovenverse croissants? Of krijgen de carnivoren onder ons niet het water in de mond bij het aanschouwen van een mooi stukje côte à l’os? Een perfect georchestreerde photoshoot van je producten kan deze gevoelens wel versterken maar we zijn nog wel even verwijderd van de ‘ambachtelijke beleving’.

Dag met het handje

Wie kiest voor online kopen weet ook dat er veel minder interacties zijn dan bij de bakker of slager om de hoek. Technologische cookies tonen weliswaar dadelijk een ‘Welkom terug Jos!’-boodschap en een pop-up chatbox zal je te pas en onpas vragen of deze je kan helpen bij je keuze. Maar ook hier zijn we ver weg van het traditionele ‘En doe ze thuis de groeten!’-ritueel.

Online belonen doet je omzet écht stijgen

Omdat we deze essentiële menselijke ‘appreciaties’ missen in onze webshop, is het duidelijk dat we klanten op een andere manier moeten verwennen. Ook online is het een plicht om de bezoeker zich gewaardeerd te laten voelen en hem vaker terug te laten komen. Want vaste klanten besteden ook aan de online check-out meer dan toevallige klanten. Wat op het einde van de dag in het winkelkarretje ligt, zorgt tenslotte voor ‘brood op de plank’.

Met Joyn en BestelOnline versterk je de band met je (online) klant

Door de nieuwe Joyn-integratie in de BestelOnline-webshops zorg je ervoor dat klanten nu ook in je webshop punten kunnen sparen én verzilveren! Het is een handige manier om ze vaker op bezoek te laten komen en om zo hun bestedingsbedrag te laten verhogen. Het grote voordeel: je kan deze acties ook in een ogenblik naar al je klanten communiceren!

Hoe dit nu juist in zijn werk gaat, leggen we uit in deze korte video.

Blijf niet met je vragen zitten. Boek vandaag nog je gratis demo.

Maak jij gebruik van slagersonline.be of bakkersonline.be? Start vandaag dan nog met je eerste campagne en deel jouw resultaten met ons. Heb je nog geen webshop maar ben je wel van plan om er eentje te bouwen, kijk dan zeker op bestelonline.be.

Als lid van Joyn is deze extra dienst trouwens volledig gratis. Het enige wat je hoeft te doen is aan BestelOnline door te geven dat je een Joyn loyaliteitsprogramma hebt en dat je wilt integreren met je webshop. Zij zorgen voor de integratie!

Meer informatie? Komt voor de bakker!

Ben je er nog niet helemaal uit? Op onze FAQ-pagina overlopen we alles stap voor stap. Zo ben je er zeker van dat alles van een leien dakje loopt en je acties als zoete broodjes over de online toonbank gaan!

Dit vind je misschien ook interessant

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek als eerste al onze tips en tricks

Joyn gebruikt je gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.