Hoe houd je jouw klanten op de hoogte van je beloningen?

Hoe houd je jouw klanten op de hoogte van je beloningen?

Je hebt je beloningen ingevoerd of er misschien wel een nieuw item aan toegevoegd. Maar hoe houd je jouw klanten op de hoogte van je beloningen? Ontdek hier op welke mogelijke manieren dat allemaal kan.

De Joyn-app

De Joyn-app is een applicatie die je Joyn-klanten kunnen downloaden op hun smartphone. Wanneer ze dan op deze app je winkel opzoeken of punten bij je scannen, zien ze hier het lijstje van beloningen dat je hebt samengesteld. Wanneer je een beloning toevoegt aan je lijstje zien je klanten dat ook meteen. Het grote voordeel van deze methode? Alle 2 miljoen Joyn-gebruikers kunnen waar en wanneer ze maar willen jouw lijstje bekijken, want ze hebben het altijd op zak. Het is dus een goed idee om voor leuke beloningen te zorgen en je klanten daarvan op de hoogte te brengen.

Sociale media

Via sociale media kan je allerlei leuke aankondigingen posten. Aarzel dus zeker niet om je lijstje met beloningen er te delen met de rest van de wereld. Ben je nog niet op de sociale mediatrein gesprongen? Hoe dan ook mag je niet twijfelen om eraan te beginnen. Via sociale media bereik je gratis en snel al je klanten. Ook kan je er makkelijk nieuwe beloningen aankondigingen. Wil je graag nog wat informatie over hoe je het maximum uit sociale media haalt? Lees dan zeker eventjes deze tips & tricks over Facebook en Instagram (coming soon!).

Uitprinten en ophangen in je winkel

De klassieke manier. Je print je lijstje met beloningen uit en hangt het op in je winkel. Op deze manier bereik je wel enkel de mensen die je winkel bezoeken. Met de Joyn-app of via sociale media krijgen ook mensen die je winkel niet binnengaan je lijstje met beloningen te zien. Zo trek je met dat lijstje ook nieuwe klanten aan. Ook moet je elke keer een nieuw papier uitprinten en ophangen wanneer je een beloning wil toevoegen aan of afhalen van je lijstje. 

Een tv-scherm

Wanneer er een tv-scherm in je winkel ophangt, kan je hier uiteraard ook je beloningen op tonen. Let wel op: ook met deze methode bereik je enkel de mensen in je winkel.

Dit vind je misschien ook interessant

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek als eerste al onze tips en tricks

Joyn gebruikt je gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.