Dankzij onze partners haal je nog meer uit Joyn

Snel punten sparen via het kassaticket? Betalen én sparen in één beweging? Je klanten in je webshop gegeerde punten laten sparen? Joyn maakt alles eenvoudiger!

Door de oplossingen van onze partners te integreren, benut je de kracht van Joyn aan 100%!

Ontdek onze integraties

Onze integraties helpen je te automatiseren en te vereenvoudigen. Zo groeit jouw zaak sneller en win je tijd.

bestelonline

Bestelonline

Bied lokale producten in één klik online aan. Klanten betalen vooraf of bij afhaling. Meer dan 600 winkeliers maken hiervan gebruik.
magento

Magento

Met Magento creëer je snel een unieke online winkelbeleving. Magento is een van de grootste e-commerce platformen ter wereld.
one2three

One2Three

Deze integratie zorgt ervoor dat Joyn-klanten, na het afronden van hun online bestelling, punten ontvangen in hun account.  
unipage

Unipage

 Alles wat een retailer-bestelwebsite moet kunnen op één enkele overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webpagina.
woocommerce

WooCoomerce

WooCommerce is een open-source e-commerce plug-in voor WordPress. Op maat van kleine en grote retailers.
23_Edenred@2x

Edenred

Met meer dan 1,5 miljoen gebruikers wordt Edenred als betaalmiddel met open armen ontvangen in duizenden winkels.
Monizze

Monizze

De uitgever van elektronische maaltijd-, eco-, cadeau-, sport/cultuur- en consumptiecheques. Vijf voordelen op eenzelfde Monizze-rekening.
21_Payconiq@2x

Payconiq

Met Payconiq betalen je klanten snel en veilig via hun smartphone. Dat maakt shoppen vlot en veilig.
bc-matic

BC-Matic

BC-Matic specialiseert in het ontwikkelen en het ondersteunen van touchscreen kassasystemen op maat van jouw zaak.
lightspeed

Lightspeed

Met het kassasysteem van Lightspeed heb je je voorraadbeheer, service, rapporten en klantrelaties onder één digitaal dak.
sdp

SDP

SDP is de ontwikkelaar van Robinson, de retailsoftware bij uitstek. Hiermee beheer je zowel de kassa’s als je volledige winkel.
20_BNPPF@2x

BNP Paribas Fortis

Een compleet aanbod van financiële diensten voor particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen.
19_ING@2x

ING

ING adviseert en vindt samen met jou de meest geschikte oplossingen voor jou en je lokale onderneming.
18_KBC@2x

KBC

KBC ondersteunt de lokale economie, zodat de lokale gemeenschappen zich verder kunnen ontwikkelen.
unizo

Unizo

UNIZO neemt het op voor jouw belangen als zelfstandige ondernemer. UNIZO staat ook voor persoonlijk advies en ondernemersinformatie.
bakkers vlaanderen

Bakkers Vlaanderen

Bakkers Vlaanderen is de Vlaamse bakkerijfederatie. Zij verenigen bakkers, staan hun leden bij en beschermen het beroep.
lambrechts

Lambrechts

Lambrechts is een zelfstandige distributiecentrale en partner voor professionele uitbaters van superettes en buurtsupermarkten.
kmo

KMO shops

Efficiënt voorraadbeheer, SEO-optimalisatie en de mooiste designs. Start je verkoop eenvoudig via een professionele webshop, Facebοok, Instagram of Goοgle.
Plug & Pos

Plug & Pos

Geautomatiseerde kassasystemen voor een totaaloplossing in horeca, retail en de evenementensector. Interactieve terminals, kassa via app en QR-codes vergemakkelijken het aankoopproces voor zowel klant als zaakvoerder.
touch-system

Touch systems

Een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in POS-systemen voor horeca, supermarkten en retail. Zij bieden elke klant persoonlijke begeleiding van aankoop tot installatie.
3_ITReflex@2x

ITReflex

Een all-in-one kassasysteem als totaaloplossing voor klein- en groothandelaars in de voedingsindustrie. Een softwarematig ecosysteem waar alles naadloos samenwerkt.
5_Ecwid@2x

Ecwid

Met Ecwid heb je alles in handen om jouw verkoop op elk mogelijk online kanaal te stroomlijnen. Een overzichtelijk dashboard geeft je toegang tot je inventaris, prijzen en verkoop. Eenvoudiger dan Ecwid zal het niet worden!
6_Prestashop@2x

Prestashop

Prestashop is met meer dan 300.000 wereldwijd aangesloten webshops het toonaangevend open source e-commerceplatform in Europa en Latijns-Amerika.
7_WIX@2x

WIX

Het WIX e-commerceplatform biedt webshops alle professionele tools en diensten die noodzakelijk zijn om van je webwinkel een succes te maken.
cloudpos-200-200

CloudPOS

CloudPOS is een pakket van intuïtieve software voor digitale kassasystemen. Gespecialiseerd en gebruiksvriendelijk, ideaal voor ondernemers in de horeca of retail. Of u nu werkt aan een fysieke kassa of via een tablet of smartphone, CloudPOS linkt al uw punten aan één backoffice.
9_XerXes@2x

XerXes

XerXes legt zich toe op het ontwikkelen van software voor de brood- en banketbakkerij. Hun belangrijkste producten zijn het kassabeheer Prokas,  de verkoopadministratie Probak en de aankoopadministratie Protrac.
Kaso

Kaso

Kaso levert multifunctionele kassa software, bedoeld voor de lokale kleinhandel. Ergonomie en maatwerk zijn de sterke punten van de kassa met touchscreen, ontworpen om het leven van de handelaar te vereenvoudigen.
Inagro

Inagro

Inagro biedt onafhankelijk advies op maat van land- en tuinbouwers. Ze doen dit aan de hand van praktijkgericht onderzoek in functie van rendabele innovaties in de West-Vlaamse land- en tuinbouw.
KUFB

KUFB/URFB

KUFB is al bijna een eeuw lang de beroepsvereniging die de sector van professionele floristen vertegenwoordigt. Ze behartigen de belangen van hun leden en ondersteunen hen op diverse niveaus.
17_CBC@2x (1)

CBC

CBC ondersteunt de lokale economie, zodat de lokale gemeenschappen zich verder kunnen ontwikkelen.
Restofrit

RestoFrit

RestoFrit is een groepering van horeca-groothandelaars. Meer dan 15 grossiers bevoorraden honderden horecazaken met kwaliteitsproducten aan de best mogelijke prijs.
Pixelleo

Pixelleo

Pixelleo is de start-up die het je gemakkelijk maakt om meer klanten te genereren via digitale marketing, tegen een fractie van de kosten van traditionele marketingbureaus. Hulp nodig bij uw: website, webshop, online reclame of beheer van uw sociale netwerken? Pixelleo is de alles-in-één oplossing voor handelaars.

Komen er weldra aan…

Joyn werkt continue aan updates en integraties. Vind je niet wat je zoekt?  Contacteer ons.

EasyOrder

Bestelplatform

Working hard to launch it soon.

Word jij onze volgende partner?

Wij kijken er naar uit!

Conctacteer ons

Zin om met ons samen te werken en nog meer klanten te verwelkomen?

Contacteer ons en wij vertellen je graag over de mogelijkheden.