Geniet van onze speciale aanbieding en krijg een korting van €319 .

Expert Joyn abonnement

€59,95
€79,95

Gratis welkomstbox

€0
€50

Gratis installatie door Joyn

€0
€249

Word Joyn Expert

Het Joyn Expert abonnement helpt je naast het toekennen van getrouwheidspunten ook geautomatiseerde marketingcampagnes voor specifieke doelgroepen opzetten.

De talloze integraties met de meest gebruikte webshops, POS en betalingssystemen zorgen voor een geautomatiseerde workflow. 

Saving points icon

Loyaliteitsprogramma

Rewards icon

Beloningen

Coupons icon

Coupons

Campaigns icon

Campagnes

Emails icon

E-mails

Integrations

Integraties

Management icon

Base de données

Statistics icon

Statistieken

Security icon

Databeveiliging

business_image.webp

Ben je een startende ondernemer?

Met de Starters Kit van BNP Paribas Fortis geniet je een jaar lang van gratis bankdiensten, oplossingen op maat, advies van experten en exclusieve kortingen.

Starters Kit: ons aanbod voor ondernemers | BNP Paribas Fortis

Graag een demo?

Maak van elke klant een vaste klant met een gratis demo over Joyn Expert. Tijdens deze demo beantwoorden onze loyalty experts al je vragen over de functionaliteiten en opties van het Joyn-platform.

Veelgestelde vragen

Loyaliteit, trouw, inzet oprechtheid… Allemaal synoniemen van hetzelfde woord. En de betekenis? Moeilijk uit te leggen en toch zo veelzeggend.

Spreek je van loyaliteit, dan spreek je van een vertrouwensband tussen handelaar en klant. Jouw service staat in de spotlight! Zorg je voor een aangename winkelervaring, keer op keer? Ben je uniek onder je collega-handelaars? Wees dan maar zeker dat je je klanten ziet terugkomen. Geef je klanten een reden om je te vertrouwen en ze geven je dat vertrouwen met alle plezier terug.

Joyn is de Belgische marktleider in loyalty.

Met dank aan hun digitale klantenkaart, het gebruiksvriendelijke loyaliteitsplatform en hun bijkomende diensten, maak je van elke nieuwe klant een trouwe, terugkerende klant. Hierdoor is Joyn dé loyaliteitsoplossing voor elke handelaar, klein en groot.

Vandaag gebruiken maar liefst 5.000 handelaars het Joyn-platform om hun klantenrelaties aan te scherpen. Zij zorgen voor meer dan 2 miljoen tevreden Joyn-gebruikers en 100.000 transacties per dag.

Een belangrijke vraag… met een verrassend antwoord!

Een loyaliteitsprogramma speelt een belangrijke rol in het tevreden houden van je klanten. 20% van je trouwe klanten bezorgen je namelijk 80% van je inkomsten! Dat lees je goed: jouw loyale klanten houden je zaak draaiende. En dat verdient een beloning, niet waar?

Loyalty is de belangrijkste connectie tussen klant en handelaar. En dat gevoel van vertrouwen verkrijg je op verschillende manieren:

  1. Personaliseer je communicatie. Hou je klanten op de hoogte van uitzonderlijke aanbiedingen, eventuele wijzigingen of leuke weetjes.
  2. Praat met je klanten. Ga je op vakantie? Leuk! Deel het met hen en start een gesprek. Waar kijken zij het meest naar uit na jouw terugkeer?
  3. Jouw klanten verdienen de spotlights. Vieren zij een verjaardag, een speciale gelegenheid of een gewone weekdag? Wens hen een welgemeende proficiat en geef hen een leuke korting cadeau… Bedank hen voor hun loyaliteit.
  4. Heb je je klanten al even niet meer gezien? Laat hen weten dat je hen mist en hoopt hen snel terug te mogen verwelkomen in je zaak.

 

Durf te vertrouwen op je relatie met de klant en maak van al je klanten trouwe fans!

Joyn is volledig GDPR-conform. Gebruik het Joyn-platform om zorgeloos te communiceren met je klanten. En dat alles volgens de regels van de Belgische wetgeving rond privacy.Door te klikken aanvaardt u dat bovenstaande gegevens door Joyn gebruikt worden om u te contacteren voor het vastleggen van een demo van ons product. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gedeeld met onze partner BNP Paribas Fortis om de opvolging van uw aanvraag te verzekeren. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie.

joyn-logo.svg