Frituur manger

Luks blog: één tapa of twee bij "Frituur Manger"!

Dankzij onze lokale ambassadeurs ontdek je telkens nieuwe handelaars met een uniek verhaal. Wie is de uitbater? Waarom startten ze hun zaak? Onze reporters trekken eropuit en scannen niet enkel hun kaart, maar ook de shop! Vandaag ontdek je ‘Frituur Manger’ in Luks blog.

frituur Manger

Wie zit er achter Frituur Manger?

Het begon allemaal toen Jana en Michiel elkaar 3 jaar geleden leerden kennen.

Jana is opgegroeid in Dentergem, waar de frituur gelegen is. Haar ouders, Patrick en Christel, managen een landbouwbedrijf in Tielt. Mama Christel heeft bovendien meer dan 35 jaar ervaring in de horeca bij restaurant Shamrock in Tielt en deelt deze ervaring maar al te graag met haar dochter.

De familie van Michiel is een en al passie voor voeding. Ouders, Danny en Inge, baten al 27 jaar een slagerij en traiteurzaak uit in Merelbeke, terwijl zijn zus samen met haar man slagerij Couteaux runt Michiel zelf studeerde dan weer af als kok en start nu dus samen met Jana aan zijn droomavontuur.

Wat maakt Frituur Manger zo uniek?

Frituur Manger is eigenlijk niet zomaar een frituur. Voor Michiel en Jana was het belangrijk dat ze iets extra konden bieden, iets uniek. Lekkere frietjes zijn er zeker te verkrijgen, maar Michiel, de kok van dienst, kan je nog meer aanbieden.

Zin in een lekkere steak met frietjes? Of toch eerder die lekkere Spaanse huisbereide tapas? Michiel verrast je er graag mee. Wist je trouwens dat Frituur Manger verkozen werd tot het beste frituur in Dentergem in 2021?

Waarom moet je zeker eens bij Frituur Manger stoppen?

In de eerste plaats dus voor de lekkere frietjes en tapas. 

Maar ook om de sfeer, niet alleen binnen ook buiten. Zo toveren zij de buitenruimte tijdens de wintermaanden om tot een gezellige wintertent, waar je naast de dagelijkse kost ook kan genieten van een winters aperitiefje (Jenever, Irish coffee, Glühwein, …) en de traditionele oliebollen.

Met z’n allen dus snel naar Frituur Manger. 

Samengevat

Op zoek naar een unieke plek om je frietjes te eten en nieuwe huisbereide gerechten te proeven? Dan ben je bij Jana en Michiel van Frituur Manger op het juiste adres.

Waar vind je “Frituur Manger” ?
Wontergemstraat 4
8720 Dentergem
0491/59 10 52

Dit vind je misschien ook interessant