Header

Luks blog: Myosotis, de bloemenzaak die je niet vergeet.

Dankzij onze lokale ambassadeurs ontdek je telkens nieuwe handelaars met een uniek verhaal. Wie is de uitbater? Waarom startten ze hun zaak? Onze reporters trekken eropuit en scannen niet enkel hun kaart, maar ook de shop! Vandaag ontdek je Myosotisin Luks blog.

sfeerbeeld

Wie zit er achter Myosotis?

Header

Hebben we met zijn allen geen wensdromen gehad? Een kinderdroom, een jeugddroom, iets dat we willen bereiken in ons leven? Op zijn vijftiende levensjaar wist Peter al wat zijn grote droom was. Hij was van kindsbeen af gefascineerd door de natuur. Door zijn passie volgde hij na zijn studie biotechniek een specialisatiejaar bloemsierkunst en nog een extra intensieve opleiding in Den Haag. 

Afgestudeerd als ‘meester bloembinder’ opende hij op 6 december 1991 zijn winkel ‘Myosotis’. Een mijlpaal in zijn leven dat zijn enthousiasme enkel versterkte. Na vijf jaar een klein pandje gehuurd te hebben in het centrum van Edegem, verhuisde de zaak naar een groter pand in 1996. 

Peter staat er nu gelukkig niet alleen voor. Hij kan dagelijks rekenen op zijn dochter Kato, en op volleerde bloembindsters Kristel en Ellen. Ivo en Fredrik, de chauffeurs van dienst bezorgen zijn prachtige boeketten rechtstreeks aan huis. Van s morgenvroeg tot s avonds laat is het team druk in de weer om jouw huis op te fleuren!

Myosotis vierde vorige maand zijn dertigste verjaardag. Hoogtepunten van hun dertigjarig bestaan zijn het decoreren van de kamers van Condoleezza Rice en President Obama. Maar ook aanwezig zijn op de innige momenten zoals de geboorte van een kindje, een trouw of het overlijden van een dierbare zijn voor hun van onschatbare waarde.

Wist je dat Myosotis de geslachtsnaam is van het vergeet-me-
nietje? 

Wat maakt Myosotis uniek?

sfeerbeeld

Als je het team wil bezoeken dan kom je terecht in een “gewoon” huis. Vanuit hun visie vinden ze het uiterst  belangrijk dat je een thuisgevoel krijgt wanneer je de winkel binnen stapt. De sfeer wordt dadelijk gezet met een open haard en leuke muziek.

Een winkelbezoek is een totaalbeleving. Er wordt aandachtig naar iedere klant geluisterd en een persoonlijke service is niet meer dan logisch. Naast het werken met lokale handelaars kan je bij hen ook terecht voor huisgemaakte chocolade van Soetkin en gekoelde cava of champagne van Magnus. Je vindt er bovendien ook mooie kaarsen, interieurobjecten en klein meubilair. 

Bij je bestelling kan je ervoor kiezen om je boeketje te laten leveren in een ‘ecovaas’.

Waarom moet je zeker eens bij Myosotis stoppen?

sfeerbeeld

Myosotis staat gekend voor een enorm rijk aanbod aan verse snijbloemen. Dagelijks kopen ze verse snijbloemen aan, waardoor je maximaal van jouw ruiker kan genieten. Naargelang het seizoen wordt het aanbod aangepast. Zo kan je niet enkel bij Peter en zijn team terecht voor de prachtige traditionele rode rozen, maar ook voor kleurrijke seizoensboeketten. En wie heeft er nu geen nood aan kleur tijdens deze sombere dagen?

Samengevat

Als je jouw partner of een kennis in de bloemetjes wil zetten, aarzel dan niet om even binnen te springen.

Waar vind je “Myosotis” ?
Mechelsesteenweg 408
2650 Edegem

+ 32 3 454 50 40

Dit vind je misschien ook interessant