5 apps om succesvol te shoppen bij je lokale handelaar

Shopping met Joyn - 5 apps om succesvol te shoppen bij je lokale handelaar

Meer dan...

om de beste koopjes te doen!

Op 1 juli startte officieel de kortingsperiode. Nog tot het einde van de maand kan je nog de baan op voor leuke kortingen. Maar hoe ga je aan de slag om de ‘jacht’ succesvol af te ronden? Ons team zocht en vond 5 handige apps om succesvol te shoppen bij je lokale handelaar !

Logo van de app Verkoopcalculator - apps om succesvol te shoppen bij je lokale handelaar

App nr. 1: Verkoopcalculator

Geen gedoe meer om te berekenen hoeveel de korting op dat hemdje zal opleveren na de korting van 20%. Met deze app bereken je eenvoudig hoeveel jouw deals kosten na de korting. Daarnaast kan je een virtueel ticket aanmaken om te checken hoeveel je zal uitgeven nog vóór je aan de kassa aan de beurt bent.

App nr. 2: Kladblok

Elke smartphone bevat standaard een ‘notitie-app’. Maak er gebruik van! Neem voordat je gaat winkelen de tijd om je garderobe te checken en noteer wat je nodig hebt. Wat mis je echt en wat komt op de tweede plaats? Noteer het en check regelmatig je digitale notities.

Logo van de app Kladblok - apps om succesvol te shoppen bij je lokale handelaar
Logo van de app Clear Fashion - apps om succesvol te shoppen bij je lokale handelaar

App nr. 3: Clear Fashion

Duurzaam en ethisch kopen is geen hype meer, maar een vaste regel. Maar hoe weet je waar je favoriet kledingstuk werd gemaakt? Hopelijk kwam er geen kinderarbeid bij te pas… Met deze app scan je het productlabel. Je krijgt een score op 100 waardoor je toch wel even zal stilstaan bij het milieu en de duurzaamheid. Goed voor je gemoed én voor de arbeiders die dit stukje textiel eerder door hun handen zagen gaan…

App nr. 4 : Fittin’ Room 

Zit je eenzaam in je kleedkamer maar je wil graag de mening van anderen? Fittin’Room is voor jou! Je maakt een foto van jezelf en krijgt feedback van de community! Bonus: je kan je ook laten inspireren door de foto’s van andere winkelverslaafden.

logo van de app Fittin' Room - apps om succesvol te shoppen bij je lokale handelaar
logo van de Joyn app -apps om succesvol te shoppen bij je lokale handelaar

App nr. 5: Joyn 

De laatste maar niet de minste! Vergeet niet je Joyn-kaart te scannen op het einde van je shoppingtrip! Hou ook zeker je favoriete handelaars in de gaten en check of ze geen speciale promoties hebben. Succes!