One2Three en Joyn: Online eten bestellen én punten sparen

One2Three

Alle troeven op een rij:

  • Een flinke tijdsbesparing
  • Snellere en betere service
  • Ontzorging vanaf de eerste minuut
  • Tot 20% meer verkoop

One2Three en Joyn slaan de handen in elkaar. Om jullie als handelaar en trouwe klant van Joyn te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen, stellen wij graag regelmatig één van onze partners aan jullie voor. We zijn ervan overtuigd dat deze wijze van samenwerken ons allemaal sterker maakt.

One2Three: bestellen, afrekenen en Joyn-punten sparen

Bij onze partner One2Three weten ze maar al te best dat je als ondernemer geen tijd teveel hebt. Maar ook dat jouw klanten de voorkeur geven aan shops die een naadloze ‘customer journey’ aanbieden.

One2Three biedt daarom een online platform aan waarbij klanten in – je raadt het wel – één, twee, drie kunnen bestellen, afrekenen en eten. Hun oplossingen gaan veel verder dan enkel de software. Het is een oplossing waar je vooral resultaten mee boekt. 

Meer klantentrouw en omzet dankzij de integratie met Joyn

De integratie met Joyn maakt van One2Three een ideale oplossing voor elke handelaar die zijn klanten ook online verwelkomt. Na het bestellen van de heerlijke gerechten kan de klant na het afrekenen meteen zijn punten ontvangen. De gespaarde punten verschijnen nadien automatisch op het saldo van zijn Joyn-balans en kunnen nadien ingeruild worden voor smakelijke (online) beloningen.

Wil je meer informatie over het aanbod en de toepassingen van One2Three? Neem dan zeker een kijkje op hun website!

Bekijk zeker ook alle andere opties via ons volledig partneraanbod.

Dit vind je misschien ook interessant

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek als eerste al onze tips en tricks

Joyn gebruikt je gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.