Partner in the picture: ITReflex

ITReflex en Joyn

ITReflex en Joyn, dat betekent minder kopzorgen en meer omzet. Dat is meteen ook waar ITReflex voor staat. Het bedrijf uit Maldegem focust zich op volledig geïntegreerde kassasystemen, waarin vooral klanten uit de voedingssector hun antwoord vinden.

Het softwarematig ecosysteem van ITReflex kan ondertussen al meer dan 250 handelaars bekoren. Een succes dat ook bij Joyn niet onopgemerkt bleef. Begin 2023 kunnen we dus alvast één van onze voornemens in de praktijk omzetten!

Alle gegevens op één plaats

Eén van de basisvoorwaarden voor de integratie was om alles zo eenvoudig mogelijk te houden. Omdat heel wat slagers hiervoor vragende partij waren, dokterden onze experten een oplossing uit waarbij alles van een leien dakje loopt.

Zodra de handelaar eenmalig de Joyn QR-code van de Joyn-kaart of de Joyn-app scant met zijn barcodescanner, wordt de Joyn QR-code gesynchroniseerd met het kassasysteem. De handelaar voert bijvoorbeeld de naam en voornaam van de klant toe aan de klantenfiche en slaat zo het profiel op. Bij een eerstvolgende afrekening worden de punten automatisch toegekend bij het opzoeken van een klantprofiel.

“Het is grappig dat Joyn-klanten nu verwonderd kijken dat hun punten werden toegekend, zonder dat ze hun kaart of app hebben moeten scannen. De mensen vinden het geweldig!”
Isabelle Longeville
Cuisine Coline - Brasschaat

Klanten die hun klantenkaart eens een keertje vergeten zijn, kunnen zo toch meteen hun Joyn-punten toegekend krijgen. Joyn-klanten die de Joyn-App gebruiken, zien onmiddellijk de punten via een push-notificatie op hun smartphone toegekend worden.

 

Automatic Loyalty made simple

Karl Vankerckhoven, CEO van Joyn: “Je kan deze integratie beschouwen als een vorm van ‘automatic loyalty’. Eenmaal de klantengegevens gesynchroniseerd zijn, hoeft de winkelier enkel de naam van de klant in te geven. Het systeem van ITReflex stuurt dan een boodschap naar ons systeem en de aankoopwaarde wordt automatisch omgezet in punten. De klant ziet dan na de betaling de extra punten in zijn balans toegevoegd.”

 

Word je ook warm van deze integratie? Contacteer ons vrijblijvend!

 

De voordelen van onze partner ITReflex op een rijtje:

  • Geen verborgen kosten
  • Gratis opleiding
  • Alles volgens het boekje
  • Premium hardware
  • In-house expertise

Dit vind je misschien ook interessant

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontdek als eerste al onze tips en tricks

Joyn gebruikt je gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring.