Kan ik mijn Joyn-abonnement op elk moment opzeggen?

Wanneer je jouw Joyn-abonnement kan opzeggen, hangt af van het ondertekende contract. Aan het begin van je lidmaatschap, heb je voor een contract van bepaalde of onbepaalde duur gekozen. De opzegtermijn voor deze twee contracten zijn verschillend.

Heb je een contract van bepaalde duur? Ten laatste drie maanden voor het einde van je oorspronkelijke periode of verlengperiode, zeg je jouw abonnement op. Je abonnement loopt dan door tot het einde van de laatste abonnementsmaand, zoals in het contract vermeld staat.

Heb je een contract van onbepaalde duur? Je kan je abonnement op elk moment stopzetten. Je contract, en betaling, lopen dan nog door tot het einde van de maand.

Ben je zeker dat je jouw Joyn-abonnement wil stopzetten? Ga dan naar joyn.eu/stop en vul het opzeggingsformulier in. Je krijgt per e-mail een bevestiging van je opzegging. Alleen een ingevuld opzeggingsformulier is geldig, opzeggingen via e-mail of telefoon worden niet erkend. Lees hier meer over de algemene voorwaarden van Joyn.

Dit vind je misschien ook interessant