Welke verschillende apps zijn beschikbaar voor handelaars?

Ben je een handelaar? Dan heb je toegang tot 3 verschillende applicaties of portalen, waarvan je heel gemakkelijk gebruikmaakt.

  • Het Joyn-handelaarsportaal. Dit is de parel waarmee je aan de slag gaat. Je hebt er een overzicht aan statistieken, transacties, je klantenbestand, campagnes, coupons, beloningen en meer. Hoe efficiënter en regelmatiger je het handelaarsportaal raadpleegt, hoe effectiever je loyaliteitsprogramma draait. Ontdek hier welke functionaliteiten het handelaarsportaal heeft.
  • De Joyn Business App op tablet. Met de Joyn Business App ken je heel gemakkelijk punten toe. Je klant scant de QR-code en je geeft het te betalen bedrag in. Op basis van dat bedrag worden punten aan de klantenkaart toegekend. Je klanten kunnen er ook voor kiezen om beloningen op te nemen, van zodra ze genoeg punten hebben gespaard.

Met de betalingsintegraties binnen de Joyn Business App scant je klant niet alleen, maar betaalt hij/zij ook in één beweging. Ontdek hier welke betalingsintegraties mogelijk zijn (link naar Welke integraties zijn er mogelijk met de Joyn-app?

  • De Joyn Business App op smartphone. Lever je producten aan huis? Of ben je vaak onderweg? Met de smartphone-app ken je heel eenvoudig punten toe zoals op de tablet, maar het is iets gemakkelijker en kleiner om op zak te hebben.

Dit vind je misschien ook interessant