Wat zijn de verschillende functionaliteiten waarover de apps beschikken?

Je handelaarsportaal, de Joyn Business applicatie op tablet en op smartphone … allemaal zijn ze licht verschillend. Bekijk je Joyn-handelaarsportaal als het platform dat alles achter de schermen regelt. De Joyn Business applicatie daarentegen is de hoofdrolspeler van het verhaal. De applicatie versnelt de puntentoekenning en betalingsproces. Maar wat zijn de verschillende functionaliteiten nu concreet?

  • Het Joyn-handelaarsportaal: Je hebt er een overzicht aan statistieken, transacties, je klantenbestand, campagnes, coupons, beloningen en meer. Wil je weten hoe je zaak draait? Neem een kijkje in je statistieken en gebruik deze inzichten om je zaak nog succesvoller te maken.
  • De Joyn Business App op tablet: Met de Joyn Business App ken je heel gemakkelijk punten toe. Van zodra ze genoeg punten hebben gespaard, kunnen je klanten beloningen opnemen. Ook coupons zijn zeker mogelijk om op te nemen. De verschillende betalingsintegraties laten je klant toe om ook via de applicatie te betalen. Ontdek hier welke betalingsintegraties mogelijk zijn.
  • De Joyn Business App op smartphone: Lever je producten aan huis? Of ben je vaak onderweg? Met de smartphone-app ken je heel eenvoudig punten toe zoals op tablet, maar het is iets gemakkelijker en kleiner om op zak te hebben. Beloningen en coupons opnemen, of via Joyn betalen doe je nu nog via tablet.

Dit vind je misschien ook interessant