Toegegeven, wij ‘sucken’ hier echt in. Niemand van onze 35 medewerkers heeft er één in de familie en ook bij onze vrienden vinden we niemand. Karel, de buurman van Luk, kwam nog enigszins in aanmerking maar toen hij door zijn vrouw betrapt werd op overspel verdween hij met zijn nieuwe vriendin richting warmere oorden. Helaas, want trouw zijn is één van onze principes bij Joyn. Net zoals we al meer dan vijf jaar inzetten op klantentrouw en loyaliteit.

Luk mag nu dan wel ontroostbaar zijn, het is Claudio die toch wel aandringt op het snel aanwerven van een Senior Growth Marketeer. Het product team werkt momenteel naarstig aan een resem van innovaties en die moeten uiteraard in de markt worden gezet. Sarina, onze Junior Growth Marketeer, heeft al best wat straffe ideeën opgeworpen tijdens de dagelijkse meeting. Toch ontbreekt het ons nog aan een strateeg die ook een geolied machine kan opzetten. Iemand die ons allen beter maakt. Net zoals wij elke dag opnieuw onze handelaars laten groeien.

Niet iemand die op de eerste pagina van Google staat

We gaan hier niet onnozel doen. Alhoewel Tim, Luk en Gunter best veel weten van Growth Marketing, zoeken ze iemand die hun kan verbazen. Iemand die hun doet kwijlen. Iemand die hun rode oortjes geeft als hij of zij praat over digitale experimenten, A/B-testen, conversion, acquisition, retention KPI’s en mind blowing strategieën.

Staat hij of zij daarom bovenaan de Google index? Neen, want onze strateeg weet dat zelfpromotie ondergeschikt is aan het groter doel. Joyn moet als brand, thought leadership uitstralen en jij weet exact hoe dat moet. Net zoals wij elke dag onze partners meenemen als experten in hun vak.

Copy/paste

Normaal gezien komen hier een resem van bullet points. Een opsomming van eigenschappen die de Senior Growth Marketeer. moet hebben. Meestal is dat een copy/paste van andere online zoektochten, uitgevoerd door andere hippe bedrijven. Wij gaan er van uit dat een Senior Growth Marketeer. dat van zichzelf wel weet. Aan jou om ons te overtuigen. Net zoals wij elke dag miljoenen shoppers ervan overtuigen om lokaal te kopen.

Voor niets gaat de zon op

Denk je dat deze functie op je lichaam is geschreven? Stuur ons dan een mailtje. Tijdens een Google Meet kan je ons ongetwijfeld overtuigen van al jouw kwaliteiten en maak je indruk op ons met vreemde hobby’s. Als dat klikt, dan overladen wij jou met een stevig loon, tal van extralegale voordelen, fijne mensen op kantoor, doorgroeimogelijkheden en een resem andere zaken die jouw leven aangenamer zullen maken. Net zoals wij elke dag opnieuw het leven van onze collega’s opvrolijken.

PS: Ons kantoor is gelegen in Hasselt. Je bent daar altijd welkom. Wil je op bepaalde dagen echter thuis blijven en denk je je daar beter te kunnen focussen, dan maken wij daar echt geen probleem van.

 Vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar luk.balcer@joyn.be 

Uit liefde voor lokaal (talent)

Joyn, dat is dé match tussen consumenten, handelaars en steden. Bij Joyn willen we namelijk dat iedereen kan leven in een gezellige, authentieke en duurzame omgeving. Via de digitale klantenkaart van Joyn bieden we een gebruiksvriendelijk spaarsysteem en bijhorende marketingtool aan voor retailers, groot of klein. Ons getrouwheidsprogramma biedt retailers de mogelijkheid hun klanten beter te leren kennen en de trouwe klanten te belonen met allerlei leuke voordelen en ervaringen. Om die klanten telkens opnieuw warm te maken voor een volgend bezoek. 

Zo ondersteunen we lokale ondernemers in het bouwen aan hun toekomst en helpen we onze samenleving bruisend te houden! 

Vandaag telt Joyn al meer dan 1,8 miljoen actieve Joyn-kaartgebruikers en meer dan 7.500 handelszaken over heel België.