Hoe maak ik een Apple ID aan?

Om een Apple ID aan te maken, dien je de onderstaande stappen te volgen:

  1. Open de App Store en tik op je profielfoto .
  2. Tik op ‘Maak nieuwe Apple ID aan’.
  3. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en kies je land. Het door jou opgegeven e-mailadres wordt jouw nieuwe Apple ID.
  4. Lees de Algemene Voorwaarden en het privacybeleid van Apple en tik vervolgens op ‘Akkoord met de voorwaarden’. Tik op ‘Volgende’.
  5. Voer je naam en geboortedatum in en abonneer je indien je dit wenst op updates van Apple. Hiermee word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de nieuwste software, producten en diensten van Apple. Tik op ‘Volgende’.
  6. Voer je creditcard- en factuurgegevens in en tik op ‘Volgende’. Je kan ook kiezen voor ‘Geen’ als je geen betaalwijze wil kiezen. Lees hier wat je moet doen als ‘Geen’ niet verschijnt of niet kan worden geselecteerd. Er wordt pas iets in rekening gebracht wanneer je iets koopt. Je kan je betaalgegevens later veranderen of verwijderen.
  7. Bevestig je telefoonnummer. Hiermee kan je jouw identiteit verifiëren of indien nodig je account terughalen. Tik op ‘Volgende’.
  8. Je krijgt een verificatiemail van Apple. Volg de stappen die daarin worden beschreven om je e-mailadres te bevestigen.

Nadat jij jouw e-mailadres hebt geverifieerd, kan je jouw Apple ID gebruiken om in te loggen bij de App Store en applicaties downloaden.

Dit vind je misschien ook interessant