Hoe werkt Joyn?

Joyn is dé oplossing voor jouw ondernemersuitdagingen. Op die manier kan jij je focussen op wat belangrijk is zonder je zorgen te maken over groeikosten, tijdsgebrek, complexe integraties of manieren om je klanten te binden aan jouw zaak.

Het enige dat je nodig hebt is een smartphone of een tablet. De rest doen wij voor jou!

Joyn ecosysteem voor elke handelaar. Gebruiksvriendelijk & tijdsbesparend.

Loyaliteit

Groei

Marketing

Start jouw eigen Joyn loyaliteitssysteem & bind je klanten aan jouw zaak

Punten sparen

Beloningen

Coupons

Het digitale loyaliteitssysteem van Joyn maakt jouw leven, en dat van je klant, zoveel gemakkelijker. Jouw klant spaart simpelweg punten en verzilvert beloningen via onze kaart of app.

Met ons systeem stel je alles gemakkelijk zelf eenmalig in en automatiseer je het proces voor een vlotte opvolging. Via het kassasysteem en de betalingsintegraties worden de punten automatisch opgeslagen voor optimaal gemak.

Het allerbeste? Onze Business app is beschikbaar voor alle tablets en mobiele apparaten.

84%
van het totaal aantal winkelbezoeken gebeurt door je vaste klanten

Bouw je klantenbestand op, krijg inzichten & creëer constante groei

+10x
meer tijd besteed in je zaak door vaste klanten dan door nieuw cliënteel

Management

Statistieken

Veiligheid

In het Handelaarsplatform van Joyn vind je handige statistieken en meteen inzetbare inzichten over al je klanten, transacties en activiteiten. Alle data is uiteraard beveiligd in overeenstemming met de GDPR-wetgeving en onze eigen hoogste beveiligingsstandaard.

Beheer zelf gemakkelijk je eigen zaak en je klantenbestand, voeg snel en eenvoudig betalingsmogelijkheden en andere integraties toe, maak gebruik van gerichte doelgroepen en nog zoveel meer om jouw leven gemakkelijker te maken.

Een krachtige tool voor loyaliteit, een gebruiksvriendelijke tool voor jou!

Adverteer, promoot & connecteer met je klanten

Campagnes

E-mails

Notificaties

De beste manier om met je klanten in contact te blijven, nieuwe klanten aan te trekken en jouw zaak een plek in de schijnwerpers te gunnen.

Start automatische campagnes en laat onze tool het werk doen, deel leuke aanbiedingen of beloningen en verstuur push-notificaties wanneer je maar wil.

Binnenkort vind je jouw zaak terug in elke broekzak met de app van Joyn.

60-70%
kans op nieuwe sales van vaste klanten

Geniet van de resultaten!

Wij staan je graag bij met ons advies en onze ervaring om jouw zaak nog succesvoller en je klanten nog gelukkiger te maken.

Bekijk onze tips & tricks

Ben je klaar om te starten of wil je meer informatie?

Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden, je te voorzien van alle informatie en je te helpen opstarten met Joyn.