Haal nog meer uit Joyn met onze partners

Sparen via het kassaticket in plaats van de iPad? Betalen en sparen met een en dezelfde app? Of Joyn-punten aanbieden op je webshop? Het kan allemaal! Door de toepassingen van onze partners te integreren haal je nog meer uit Joyn.

Coming soon

Betaalsystemen

Met Payconiq kunnen je klanten snel en veilig via hun smartphone betalen in jouw winkel. Vlot en veilig, ook voor jou als handelaar.

Monizze ontwikkelt en levert elektronische oplossingen die het welzijn van de werknemers en de bedrijfsprestatie ten goede komen. Haar oplossingen: de elektronische maaltijd-, eco- en cadeaucheque.

Meer dan 1,5 miljoen consumenten gebruiken de Edenred-kaart om zichzelf te verwennen zonder het gevoel te hebben dat ze geld uitgeven.

Kassasystemen

Lightspeed Restaurant is het kassaysteem voor de horeca. Het zorgt ervoor dat je, ongeacht de drukte, altijd alles onder controle hebt. Lightspeed biedt uitgebreid beheer van alle aspecten van jouw café of restaurant.

Touch Systems is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in kassasystemen voor de horecasector, voedingszaken en detailhandel. Zij kunnen voor elke klant een kassa-systeem leveren dat volledig op de wensen van de klant is afgesteld. Met hun persoonlijke aanpak begeleiden ze elke klant van aankoop tot installatie.

XerXes software in een softwarebureau gespecialiseerd in software voor de brood- en banketbakkerij. 

CloudPOS is een pakket van intuïtieve software voor digitale kassasystemen. Gespecialiseerd en gebruiksvriendelijk, ideaal voor ondernemers in de horeca of retail. CloudPOS linkt al je kassapunten aan één backoffice, of je nu werkt aan een fysieke kassa of via een tablet of smartphone.

SDP

SDP is een Belgisch IT-bedrijf dat voluit investeert in eigen onderzoek en ontwikkeling. De onderneming is al meer dan 30 jaar een belangrijke speler in verschillende sectoren in zowel retail, groothandel, notariaat als de openbare sector.

BC-Matic Kassasystemen voor alle soorten Horecazaken. 

Webshops

WooCommerce is de populairste opensource eCommerce-oplossing ter wereld.

Magento is dé software bij uitstek om boeiende online shopping ervaringen te creëren voor jouw gebruikers. Het is dan ook één van de grootste e-commerce platforms ter wereld!

Unipage zorgt ervoor dat u geen dure investeringen hoeft te doen om een webshop te lanceren. Wij leveren alle toepassingen die van een retailer-bestelwebsite verwacht worden op één enkele overzichtelijke, gebruiksvriendelijke webpagina.

Shopitag helpt je producten in de kijker te zetten op social media, en maakt automatisch een online shop aan. Geen tijd voor e-commerce? Met Shopitag zal je zien dat het geen tijd hoeft te kosten.

Bestel de producten van je favoriete lokale handelaar online! Betaal op voorhand of bij afhalen. Kies uit meer dan 600 winkels in België en ver daarbuiten.

Deze integratie zorgt ervoor dat Joyn-klanten hun punten rechtstreeks ontvangen op hun account na het afronden van hun online bestelling via one2three. Zo hoeft de consument niet meer fysiek langs de iPad in de zaak te passeren.  

Banken

BNPPF

ING

KBC

Verenigingen en organisaties

Samen met Joyn ondersteunt UNIZO lokale handelaars. UNIZO helpt je met het starten of uitbreiden van je zaak.

Bakkers Vlaanderen is de Vlaamse bakkerijfederatie met een hart voor het prachtige bakkersberoep. Onze vereniging bestaat uit allemaal gepassioneerde bakkers. Daarom zetten we iedere dag alles op alles om de leefbaarheid van ons vak te verhogen.

De enige wettelijk erkende beroeps-organisatie voor ambachtelijke slagers, spekslagers en traiteurs in ons land. De Landsbond helpt haar leden om van iedere ambachtelijke slagerij een successtory te maken.​

De charme van een zelfstandige buurtwinkel, de kracht van een hedendaagse supermarkt​