Je leert alles over de functie van Product Manager doordat je rechtstreeks samenwerkt met Pedro, onze Product Lead. De producten en features van Joyn worden door honderdduizenden consumenten in het hele land gebruikt. De uitdagingen zijn dus zeer groot.

Wat verwachten wij van jou?

Vanaf de eerste dag dompelen wij je onder in onze producten. En maak je kennis met onze ‘core features’, filosofie en toepassingen. Nadien ga je, samen met ons hybride team, aan de slag. Je schrijft vragenlijsten, werft gebruikers, voert gesprekken met klanten (virtueel, real life of telefonisch) en implementeert gebruikstests. Je sluit de procedures af met heldere syntheses en bepaalt samen met het team de prioriteiten.   

Wat krijg je mee van ons?

Je ervaart hoe productcyclus en -beheer samengaan met design en technologie.

Je leert behendige methodologieën en je werkt, samen met ons team, in sprints om onze klanten sneller van waardevolle feedback te voorzien. Op het einde van de rit ben je getuige van hoe de implementatie van nieuwe functionaliteiten de ervaring van de gebruikers beïnvloedt.

 

Hoe vaak willen we jou actief inzetten?

We hopen dat je al in februari aan de slag kan. We rekenen op 3 dagen per week en dit tot mei 2022, afhankelijk van wanneer je start in februari.

Wat is onontbeerlijk voor deze rol van stagiair assistent productmanager?

Je spreekt vloeiend Engels (en uiteraard ook Nederlands) en begrijpt de relevante woordenschat eigen aan de materie. We verwachten van jou een meer dan normale interesse in lokaal winkelen, onderzoek, design en technologie.

Zie jij dit zitten, laat dit Pedro vandaag nog weten via pedro.gimenez@joyn.be! Een korte motivatie in het Engels of Braziliaans is the way to handle this amazing opportunity!

Uit liefde voor lokaal (talent)

Joyn, dat is dé match tussen consumenten, handelaars en steden. Bij Joyn willen we namelijk dat iedereen kan leven in een gezellige, authentieke en duurzame omgeving. Via de digitale klantenkaart van Joyn bieden we een gebruiksvriendelijk spaarsysteem en bijhorende marketingtool aan voor retailers, groot of klein. Ons getrouwheidsprogramma biedt retailers de mogelijkheid hun klanten beter te leren kennen en de trouwe klanten te belonen met allerlei leuke voordelen en ervaringen. Om die klanten telkens opnieuw warm te maken voor een volgend bezoek. 

Zo ondersteunen we lokale ondernemers in het bouwen aan hun toekomst en helpen we onze samenleving bruisend te houden! 

Vandaag telt Joyn al meer dan 1,8 miljoen actieve Joyn-kaartgebruikers en meer dan 7.500 handelszaken over heel België.