Wat zijn de voordelen van Joyn in vergelijking met andere loyaliteitsprogramma’s?

Het loyaliteitsprogramma van Joyn is heel voordelig, zowel voor jou als voor je klant.

Als Europese marktleider in loyaltyprogramma’s kan je ervan op aan dat kwaliteit boven alles gaat. Je krijgt toegang tot een volledig ontwikkeld platform waar je eenvoudig alle belangrijke klanten- en data informatie terugvindt. Met het oog op vernieuwing zijn we achter de schermen het platform aan het optimaliseren, zodat je het ten volle kan benutten. Van zodra er een nieuwe functionaliteit of procesverbetering beschikbaar is, word je meteen op de hoogte gebracht.

Geen verborgen kosten, enkel een abonnement nemen en je kan dit platform en zijn gerelateerde functionaliteiten raadplegen.

Je zaak verschijnt niet alleen op de Joyn-app voor gebruikers, maar ook op shops.joyn.eu. Meer dan 7 500 handelaars bieden Joyn aan hun klanten aan, en het grote voordeel: één enkele klantenkaart. Je personaliseert je zaak volledig naar keuze: voeg je winkelgegevens toe en laad je logo en gepersonaliseerde afbeeldingen op.

Het loyaliteitsprogramma van iedere Joyn-handelaar is uniek. Jij beslist hoeveel punten ze sparen voor een beloning, welke beloningen je aanbiedt, wanneer je een promoactie opstart … Neem het stuur vast en maak fans van je klanten!

Dit vind je misschien ook interessant

Wat is loyalty?

Loyaliteit, trouw, inzet, oprechtheid … Allemaal synoniemen van hetzelfde woord.