Een slager die niet alleen klantvriendelijk is maar ook daadwerkelijk interesse toont in mij als persoon/hobbykok en mij keer op keer gepassioneerd zijn eerlijke mening deelt. Deze slager neemt ook steeds de tijd om mij professionele tips en uitleg te geven over het zelf maken van worsten, charcuterie en unieke gerechten. Een hobby die voor mij heel belangrijk is gebleken tijdens het jaar 2020. Ondanks alle speciale bestellingen die ik doe is er mij nog geen enkele keer verteld dat er iets niet besteld kon worden. Dat gaat dan over speciale soorten vlees, varkensdarmen, varkensbloed, schimmels voor het drogen van worsten, beenderen voor het maken van bouillon. Elk bezoek krijg ik een gratis uitleg over het maken van zwarte pensen, het bereiden van een gebraad, het roken van worsten. Echt een slager waar je met al je vragen en al je bestellingen terecht kan.
Compliment ingezonden door Francis Cocx