Groei sneller dankzij trouwe eters

Terugkerende klanten zijn essentieel voor elke frituur. Lekkere frieten en snacks verkopen, vormen alvast een sterke basis. Maar met een uniek spaarprogramma bezorg je je vaste eters een extra lekkere stimulans.

Met het loyaliteitsprogramma van Joyn

  • bied je je klanten via unieke spaaracties een bijkomende prikkel om geregeld terug te keren
  • leer je je klanten nog beter kennen en hou je hen snel en eenvoudig op de hoogte van promoties en acties 
  • heeft je klant zijn spaarkaart altijd op zak
Video afspelen

Al meer dan 5000 lokale handelaars gebruiken Joyn om hun klanten te belonen

Waarom Joyn in jouw zaak?

Geef een unieke smaak aan je spaaracties

Stel zelf je eigen spaaracties op die perfect aansluiten bij jouw frituur. Bedenk unieke en exclusieve beloningen waarvoor je klanten kunnen sparen. Zo hebben al je klanten nog een reden om terug te keren en wordt elke frietliefhebber die jouw zaak bezoekt een vaste klant.

Sparen was nog nooit zo makkelijk dankzij onze spaarkaart en -app

Je wil je klanten graag belonen voor hun loyaliteit. Maar daarvoor moeten zij ook meedoen. Met de Joyn-spaarkaart en -app wordt voor beloningen sparen heel makkelijk. Na de aankoop de QR-code van de Joyn-kaart scannen en de punten zijn binnen.

Nog makkelijker wordt het als je je kanten stimuleert de Joyn-app te gebruiken. Geen overdosis aan kaartjes meer, maar één app waarmee ze bij elke Joyn-handelaar terechtkunnen. Handig, toch?

In één beweging betalen en punten sparen

Klanten kunnen hun Joyn-account koppelen aan Payconiq, Monizze of Edenred. Op die manier kunnen ze in één beweging betalen en punten sparen. Niet alleen handig voor hen maar ook voor jou. Zo haal jij het onderste uit de kan bij elke campagne!

Bereik meer dan 2 miljoen frietliefhebbers en zet je frituur op de kaart

Bereik meer dan 2 miljoen Belgische Joyn-gebruikers die zeker wel een frietje lusten!  Joyn geeft jou alle hulpmiddelen om je omzet te vergroten en je frituur verder te laten groeien. Zo krijg je meer klanten en keren ze vaker terug.

Start vandaag nog met jouw eigen unieke spaarprogramma