Dirk floreert sneller met trouwe klanten

Nieuwe klanten aantrekken kost Dirk tot 25 keer meer dan bestaande behouden. Daardoor besloot Dirk dat het ook voor zijn bloemen- en plantenwinkel erg belangrijk was om van alle klanten trouwe klanten te maken.

Met het loyaliteitsprogramma van Joyn kan Dirk nu

  • meer klanten ontvangen buiten de traditionele feestdagen 
  • zijn klanten een extra stimulans bieden om geregeld terug te keren
  • een beter inzicht in de wensen van zijn klanten krijgen 
Floreer sneller met trouwe klanten​
Video afspelen

Al meer dan 5000 lokale handelaars gebruiken Joyn om hun klanten te belonen

Waarom Dirk ook voor jou Joyn zou aanraden

In een handomdraai zette Dirk zijn eigen unieke spaarprogramma op

Dirk stelt zelf zijn eigen promotiecampagnes op. Hij doet dit met de superhandige hulpmiddelen die hij via Joyn ter beschikking krijgt. En dat is verbazend eenvoudig én goedkoop. Zo kiest Dirk zelf voor welke beloningen zijn klanten sparen en welke acties hij wil aanbieden. Dirk merkt zo dat zijn klanten vaker terugkeren voor een nieuw boeketje bloemen. En zo ziet hij zijn omzet opvallend stijgen.

Zet je eigen unieke spaarprogramma op in een handomdraai

Sparen was nog nooit zo makkelijk dankzij onze spaarkaart en -app

Dirk wil zijn klanten graag belonen voor hun loyaliteit. Maar daarvoor moeten zij ook meedoen. Met de Joyn-spaarkaart en -app wordt voor beloningen sparen bij Dirk echt heel makkelijk. Zijn klanten scannen na de aankoop de QR-code en nog geen seconde later zijn de punten binnen.

Dirk activeert nu zijn klanten om de Joyn-app te gebruiken. Zo beperkt hij zijn stapeltje kaarten en weet hij dat de klantengegevens automatisch worden bijgewerkt. Makkelijk, toch?

In één beweging betalen en punten sparen

Dirk zijn klanten koppelden onlangs hun Joyn-app aan Payconiq, Monizze of Edenred. Dat ging verbazend snel! Nu kunnen bijvoorbeeld Jos en Marie in één beweging betalen en punten sparen. Zo loopt Dirk als expert-bloemist vooraan mee in het peloton en wordt ook hij ongetwijfeld aan de eindmeet in de bloemetjes gezet.

Vaste klanten laten Dirk zijn zaak floreren.

Benieuwd hoe Joyn jou hiermee kan helpen?

Start vandaag nog met jouw eigen unieke spaarprogramma