Het is de enige plaats waar ik eigenlijk ben gaan shoppen het laatste voorbije jaar. Ik had heb het zelf heel moeilijk in deze periode pas in februari een huis gekocht als alleenstaande mama. En dan door de corona werkloosheid veel loon verloren. maar bij Rebecca ging ik toch nog graag. Ze weet precies wat ik leuk vind. En haar prijzen zijn zeer aantrekkelijk.ze geeft ook soms mooie gestes en kortingen aant trouwe kopers en dat wordt onhouden. Ik kreeg persoonlijke dingen doorgestuurd en ze leverde zelf gratis aan huis. Dan konden we passen als het niet ok was en daar maakt ze allemaal geen probleem van. Ik hou niet van de drukte in de stad en dus zal ik gewoon hier blijven gaan als ik iets leuk vind of nodig heb. Ze is altijd eerlijk of iets je zal passen en staan of niet en dat vind ik ook belangrijk. Ook ikzelf sta in de verkoop en daar konden we ons ervaringen over delen. Ze houd zich prima aan de maatregelen en je voelt je er veilig. Het is een top winkel met een nog meer top vrouw als verkoopster
Compliment ingezonden door Femke Van Vynckt