KS Derycker heeft écht vanaf het begin ingezet op veiligheid, hygiëne en klantgerichtheid. Ze begonnen al heel snel met een heel gebruiksvriendelijke webshop waarbij je je bestelling op een afgesproken tijdstip kon afhalen zonder aan te schuiven. Dé innovatie vind ik echter hun versbox. Dit maakt mijn leven in deze bizar drukke tijd echt gemakkelijker. Ik bestel en kan een uur later of op een gekozen dag mijn boodschappen met mijn code afhalen in een speciale koelbox. Vaak zit er ook een persoonlijk kaartje met een leuke quote bij mijn bestelling. Ik hoef niet aan te schuiven of binnen te gaan in de winkel. Tijdswinst én heel veilig. Ik voel altijd een ‘klein gelukje’ als ik mijn bestelling uit de box haal. Ook voor mijn schoonouders die niet meer buiten durven uit angst voor besmetting is KS een lifesaver! Ik bestel via de webshop voor hen en KS levert het aan huis. Altijd correct, altijd met een glimlach. Ik zou KS én de versbox niet kunnen missen! Hopelijk blijft deze ook na de Corona bestaan.
Compliment ingezonden door Irmgard Victor