Nee, per gebruiker kan een coupon maar één keer worden opgenomen.
Eenmaal de coupon werd opgenomen, verschijnt hij niet meer op de tablet of smartphone voor de betreffende klant.
Hoe werkt een automatische remindercampagne?
Doordat de klant in het verleden zijn kaart bij jou