Plots staat mijn polsuurwerk stil! Batterij leeg ! Onmogelijk in mijn omgeving (Oostakker) een snelle batterij service te vinden wegens de lockdown. ik google naar “uurwerken herstellen in Gent” en vind bovenaan in de lijst : Van Bignoot. Ik bel rond 10h en kan binnen de kortste tijd mijn vermoedelijk batterij probleem uitleggen. Mr. Van Bignoot vroeg mij: waar woont U? Na mijn antwoord “Oostakker”, kreeg ik het antwoord: ” Geen probleem, ik kom het uurwerk halen”! En inderdaad binnen het uur stond Mr. Van Bignoot bij mij thuis en kon ik het uurwerk meegeven. Na een kort gesprek aan de deur en een SMS van hem, ter bevestiging van het meegeven, beloofde hij het uurwerk terug te bezorgen in de namiddag. Effectief om klokslag 17h stond Mr. Van Bignoot terug aan mijn deur met het herstelde uurwerk! Chapeau, Mr. Van Bignoot. je hebt er een klant bij!
Compliment ingezonden door Paul Deryckere