In het begin van de tweede lockdown was het de verjaardag van mijn vriend. Zijn verjaardag was op een donderdag. Hij gaat graag eten bij een sterrenzaak en daarom had ik oorspronkelijk het idee om samen op restaurant te gaan. Door de sluiting van de horeca was dit niet meer mogelijk. Ik heb dan een aantal sterrenzaken in de buurt gecontacteerd, maar de meeste boden enkel een afhaalmenu aan in het weekend of ik kreeg geen antwoord. Enkel van de chefkok Erik Denayer van het restaurant Hof Ter Imde kreeg ik het antwoord dat het normaal enkel mogelijk is om tijdens het weekend het afhaalmenu te bestellen, maar dat hij voor de verjaardag van mijn vriend graag een uitzondering wou maken. De donderdag in de namiddag zou hij zijn boodschappen doen, dus het zou een verrassing worden wat het menu zou zijn. Ik heb onmiddellijk gezegd dat het goed was. En het resultaat mocht er zijn. Speciaal op donderdagavond voor mijn vriend mocht ik het afhalen en we hebben nog een fles bubbels erbij gekregen. Mijn vriend en ik hebben heel erg genoten van de avond van zijn verjaardag. Hij vond het echt een leuke verrassing. Wanneer wij niet naar het restaurant mogen gaan, dan brengen wij Hof Ter Imde naar ons thuis!
Compliment ingezonden door Kimberly Vande Maele