Jobs​. Uit liefde voor lokaal talent.

Joyn is de wondermooie connectie tussen consumenten, handelaars en hun community. Wij bieden onze handelaars de kans om hun klanten beter te leren kennen en begrijpen, om hun bedrijf te doen groeien en om hun loyale klanten te belonen met een waaier aan voordelen en unieke ervaringen.

Maak jij binnenkort deel uit van ons team om lokale bedrijven te ondersteunen en doen groeien?

Onze kernwaarden

Mogen wij je voorstellen aan onze kernwaarden? Samen vormen zij Joyns bedrijfscultuur voor het aanwerven van de juiste mensen, het verwerken van feedback, het maken van de juiste beslissingen en om onze verantwoordelijkheid op te nemen wanneer nodig.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Onze tools en diensten garanderen steeds de beste kwaliteit aan betaalbare prijzen. Het is onze missie om de verwachtingen van onze klanten te overschrijden door proactief mee te denken en innovatieve oplossingen aan te reiken.

Respect

Wij geloven in een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten, collega’s en communities om samen te streven naar hetzelfde doel. Wij vieren verschillen en gunnen iedereen de kans om zichzelf te zijn om zo ook Joyn sterker te maken.

Flexibiliteit

In een constant evoluerende maatschappij, is het een must om ons flexibel op te stellen. Daarom maken we bij Joyn gebruik van de nieuwste technologieën en gaan we steeds proactief te werk, zodat we eventuele uitdagingen snel kunnen identificeren en optimaliseren.

Eenvoud

Bij Joyn gaan we het gevecht aan tegen complexiteit, hebben we oog voor detail en kiezen we er telkens opnieuw voor om onze lokale retailhelden de beste ervaring te bieden. Voor al onze tools en diensten geldt hetzelfde: ze zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te implementeren.

Plezier

We houden van positieve energie op kantoor. Sterker nog, we hebben het nodig. Wanneer je tijdens de werkuren geniet van positiviteit en een gedeelde visie, creëer je gelukkige teamleden en efficiënte en creatieve werknemers.

Joyn is...

Years
0
Countries
0
Merchants
+ 0 K
Customers
+ 0 M
Employess
0
Nationalities
0

Wij zoeken nieuwe teamleden!

[jobs_list]

Spontane sollicitatie

Wij zijn constant op zoek naar nieuw talent. Jouw kandidatuur is steeds welkom

 

 

 

 

 Onze kantoren

België
Hasselt, Ilgatlaan 9, 3500
Brussel, Fonsnylaan 46 bus 59, 1060

Duitsland
Düsseldorf, Three George, Kaiserswerther Straße 215, 40474

Frankrijk
Parijs, Rue de Provence 94, 75009

Heb je vragen voor Joyn? Contacteer ons

Laat het ons weten wanneer je wil samenwerken, een nieuwe carrière overweegt of Joyn je kan helpen bij de groei van je bedrijf. We horen graag van je!