Hallo beste Veerle, telkens ik bij jullie in de hoevewinkel kom vind ik het altijd zo gezellig. Ik hoop dan stiekem dat er niet te veel klanten zijn want dan kunnen wij eens goed babbelen over wat ons zo allemaal bezig houdt. Goeie gezellige vrouwenpraat maar ook over serieuze onderwerpen.
Maar een keer waren we zo geboeid in gesprek dat we een keer te weinig naar buiten keken of er klanten stonden te wachten. En ja, toen ik afgerekend had en naar buiten ging kwam een boze klant binnen die vond dat we maar ergens anders op de koffieklets moesten gaan. Aiai … ik excuseerde me onmiddellijk tegenover die klant, maar wat was ik aangenaam verrast toen een heer wat verderop heel positief reageerde dat dat moest kunnen en dat hij het ons gunde eens een hartelijk gesprekje te hebben gehad. We moeten in deze coronatijden vooral tijd maken voor elkaar. Ik heb me achteraf ook tegenover jou verontschuldigd, maar je wuifde het al lachend weg. Weet je, Veerle, je bent echt een fijne vrouw met een hart voor haar zaak en haar klanten. Het is echt fijn bij jouw op de winkel te komen. In de eerste plaats omdat jullie fantastische producten verkopen en in de tweede plaats omdat jullie zo’n sympathieke mensen zijn. Wat een verschil met een onpersoonlijke supermarkt! Jullie doen dat schitterend!
Compliment ingezonden door Monique Van den Bogaert