• Je gaat samen met de klant op zoek naar de beste oplossing op maat van de noden. Op een aangename en duurzame wijze doe je aan een professionele klantenbinding. De telefoon is uiteraard jouw favoriete ‘weapon of choice’ en met jouw enthousiasme tover je spontaan een smile tevoorschijn.
 • Je combineert tijdens je inbound en outbound gesprekken moeiteloos empathie en commercialiteit. Is er een probleem, dan counter jij dit met de nodige flair en de gepaste overtuigende tactiek.
 • Hebben wij jouw onberispelijke Nederlands- en Franstalige stem? Dan kijken we ook uit naar jouw schrijftalent want ook van een vlekkeloos geschreven mail maak jij geen punt.
 • Je voelt automatisch aan dat jij verantwoordelijk bent voor de administratieve afhandeling van je contacten. Discipline en orde zijn helemaal jouw dada.
 • We verwachten niet dat je yoga doet, maar enige vorm van flexibiliteit is aangewezen. Gedurende de rustige perioden help je graag onze andere afdelingen met kleinere, maar daarom niet minder boeiende taken.
 

Hoe kan jij ons doen kwispelen?

Je bent niet noodzakelijk een IT’er, maar wel handig met programma’s en tools. Je werkt gestructureerd en switcht moeiteloos van de ene taak naar de andere taak. Je contacten zijn de liefste klanten van heel België. Je bent perfect tweetalig Nederlands/Frans en professioneel genoeg om het ultieme succes als doelstelling te hanteren. Ben je een klein beetje polyglot? Heel handig, want ons internationaal team vindt niet altijd de juiste woorden om jou te bewieroken. We zouden bijna vergeten te vermelden dat we samen wel eens leuke dingen doen nà het harde werk. Ons plezier zou maar de helft zo groot zijn mocht jij dan niet aanwezig kunnen zijn.

Klaar om af te vinken?

 • Je bent Nederlandstalig én Franstalig (spreken + schrijven)
 • Je bent van nature uit klantgericht
 • Een commerciële insteek is jou niet vreemd
 • Je ziet werk vanop 10km afstand liggen
 • Je houdt van een flexibel takenpakket
 • Je houdt van een energiek team maar werkt ook graag zelfstandig
 • Je kan vlot overweg met een computer en de meest courante tools
 • Je bent leergierig van aard
 • Wij moeten niets herhalen
 • Wij moeten echt niets herhalen
 

What’s in it for you?

Fun, fun en nog eens fun. Enerzijds kom je terecht in een jong en dynamisch bedrijf met een enorm potentieel waarin jij alle kansen krijgt om het beste van jezelf te geven. Je wordt goed ondersteund om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen.
Anderzijds word je ondergedompeld in de wereld van (lokale) retailers en leer je het dagelijkse reilen en zeilen kennen van de ondernemers die onze samenleving bruisend houden. 

Je krijgt een doorgedreven basistraining over de producten, diensten en gesprekstechnieken. Elke dag kan je leren en beter worden in je rol dankzij continue coaching, feedback en trainingen. Je werkt in een bruisende jonge omgeving in ons kantoor op de Ilgatlaan in Hasselt.

Een marktconform loon op basis van jouw ervaring, kennis en enthousiasme worden aangevuld met extralegale voordelen.

Heb je vragen? Neem dan zeker een kijkje op onze website joyndev.kinsta.cloud. Solliciteren voor deze job doe je door een motivatiebrief en je CV naar shana.kenis@joyn.eu te sturen.

Uit liefde voor lokaal (talent)

Joyn, dat is dé match tussen consumenten, winkeliers en steden. Bij Joyn willen we namelijk dat iedereen kan leven in een gezellige, authentieke en duurzame omgeving. Via de digitale klantenkaart van Joyn bieden we een gebruiksvriendelijk spaarsysteem en bijhorende marketingtool aan voor retailers, groot of klein. Ons getrouwheidsprogramma biedt retailers de mogelijkheid hun klanten beter te leren kennen en de trouwe klanten te belonen met allerlei leuke voordelen en ervaringen. Om die klanten telkens opnieuw warm te maken voor een volgend bezoek. 

Zo ondersteunen we lokale ondernemers in het bouwen aan hun toekomst en helpen we onze samenleving bruisend te houden! 

Vandaag telt Joyn al meer dan 1,8 miljoen actieve Joyn-kaartgebruikers en meer dan 7.500 handelszaken over heel België.