Mijn verhaal dateert van januari 2020, mijn schoonmama wou héél graag eens mee naar Caroline’s droomwinkeltje voor vooral een nieuwe halsketting , uiteindelijk was het er eens van gekomen dat ze Caroline in haar gezellig winkeltje kon ontmoeten. Mijn schoonmama wist niet waar eerst te kijken naar al dat moois ,(het was prettig om haar zo gelukkig te zien)
Haar oog was héél snel gevallen op een halsketting, het leek wel liefde opt eerste zicht. Maar helaas was de ketting niet de geschikte lengte …wat een teleurstelling!
Caroline had een idee om er een verlengstuk aan te maken maar zou dan wel enkele dagen duren voordat ze klaar was. Mijn schoonmama had nog wat bijouterie’kes gekocht en gingen we héél tevreden naar huis.weekend nadien was er een etentje gepland met gans het gezin. En natuurlijk wou ons mama pronken met de nieuwe halsketting en de bijouterie’kes. Halsketting was klaar maar helaas had Caroline de griep ferm te pakken zodat we alsnog de halsketting niet in ons bezit hadden en we wisten niet hoe we het moesten vertellen tegen ons schoonmama. De teleurstelling zou zo groot geweest zijn. Caroline heeft er toch voor gezorgd dat we de halsketting op tijd konden afgeven . Schoonmama straalde enorm…zo blij en gelukkig dat ze was. Bijna 3 weken later is mijn schoonmama plots overleden.. Caroline heeft bij mij een plaatske in mijn hart ,dankzij haar moeite heeft ze ons een mooie herinnering gegeven om ons ma’ke zo te doen schitteren die avond. Ik ben haar daar enorm dankbaar voor , Caroline heeft een gouden hart en is gewoon TOP.
Compliment ingezonden door Ellemieke Foubert