Tijdens de lockdown kocht ik af en toe een ballotineke pralines bij Bo e Belle. Toen ik mijn hoog bejaarde ouders een tijdje niet mocht gaan bezoeken in het WZC, kon ik bij Bo e Belle hierover mijn hart eens luchten. Zij waren nooit gehaast en luisterden echt. De volgende keer dat ik langs ging, vroeg men uit zichzelf hoe het mijn ouders verging.. inmiddels zijn ze beiden kort na mekaar gestorven. Nu ga ik er elke woensdag na schooltijd met mijn kleindochtertje van 3 om een wit/roze snoepzakje vlees (ook spek genoemd). Ze kennen haar lievelingssnoepje al. 😀.
Voor de feestdagen hebben ze leuke cadeautjes oa mooie herbruikbare dozen met leuke spreuken op (heb er al 2 gekocht 😉). Ik wil deze zaak in de kijker zette omdat men altijd attent en heel vriendelijk is. Men maakt tijd voor de klant en ik heb deze zaak dan ook in mijn hart gesloten 😍
Compliment ingezonden door Louisa smekens