Ondanks lockdown en alle extra maatregelen blijft het druk in de winkel. Zowel binnen als buiten. Buiten was er eerst aanbieding van helleborus. De verkoopster nam de tijd om samen met mij te bekijken welke ik best zou aankopen. Ik kreeg ook veel uitleg over soort en verzorging. Wat ze al gerangschikt had mocht ik toch verplaatsen en zonder meer schikte ze na mij alles weer mooi terug.
Dan aanbieding kerstbomen buiten. Ik had toen binnen iets nodig. De verkoopster stond er alleen voor. Buiten kerstbomen bedienen en dan nog steeds met dezelfde glimlach binnen verder doen.
Een volgende keer had ze alle kerststerren mooi geschikt omdat die planten zo teer zijn en de bezoekers er tegenaan botsen. Nog steeds met een grote glimlach en opnieuw met uitleg over de mooie planten alsof ze zelf geoogst had. En dat in zo’n moeilijke tijden ! Vandaar een pluim van mij aan deze super- verkoopster !
Compliment ingezonden door Mieke De Meyer