Joyn

Europees marktleider op het gebied van klantenbinding

Dé loyaltyoplossing voor élke detailhandelaar, klein of groot.

Terugkerende inkomsten en vaste klanten zijn al van oudsher onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vaste klanten zorgen niet alleen voor de meeste omzet. Het kost ook gewoon minder om je klanten te behouden dan om telkens nieuwe aan te trekken.

Mede door de internationale digitalisering is het vandaag echter niet meer zo makkelijk om je klanten aan je te binden en van elke klant een vaste klant te maken. 

Met zijn handige digitale klantenkaart, een gebruiksvriendelijk loyaltyplatform en aanvullende relatieversterkende diensten beschikt Joyn over dé loyaltyoplossing voor élke detailhandelaar, klein of groot.

Joyn is dan ook de absolute Europese marktleider op het gebied van klantenbinding. Dagelijks gebruiken meer dan 7 500 handelaars het Joyn-platform om de relaties met hun klanten aan te scherpen. Samen bedienen die handelaars ruim 2 miljoen Joyn-gebruikers en realiseren ze 100.000 Joyn-transacties per dag.

Bruisende partner van steden en gemeenten

Wie leeft en woont er niet graag in een gezellige en bruisende buurt? Waar de bakker en slager je naam kennen? Waar je drankje al klaarstaat als je het café binnenstapt en waar kinderen zorgeloos spelen op het pleintje terwijl de ouders op een terrasje genieten van een stralende najaarszon.

Draai of keer het zoals je wil. Het zijn onze handelaars die het kloppend hart van de gemeente, stad of buurt vormen. Omdat iedereen beter wordt van een bruisende buurt werkt Joyn samen met heel wat steden en gemeenten.

Onze kantoren

België

Maatschappelijke zetel
Brussel

Fonsnylaan 46 bus 59
1060 Brussel

Vestiging Hasselt
Ilgatlaan 9 bus 3
3500 Hasselt

Duitsland

Düsseldorf
Three George
Kaiserswerther Straße 215
40474 Düsseldorf

 

Frankrijk

Parijs
Rue de Provence 94
75009 Paris

 

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]