Ontdek ‘Lou Boutique’ in Luk's blog

Dankzij onze lokale ambassadeurs ontdek je telkens nieuw handelaars met een uniek verhaal. Wie is de uitbater? Waarom startten ze hun zaak? Onze reporters trekker erop uit en scannen niet alleen hun kaart maar ook de shop ! Vandaag ontdek je ‘Lou Boutique’ in Luk’s blog.

Wie zit er achter 'Lou Boutique'?

 

 

Het gezicht achter deze gezellige boutique is Louise, 23 jaar jong en al haar hele leven gepassioneerd door mode en de laatste trends.

Een jaar geleden studeerde Lou nog af als vroedvrouw, maar haar liefde voor mode en interieur overheerste om samen met haar droom een eigen winkeltje op te starten.

Welkom bij Lou!

Lou van Lou boutique

Waarom zou je bij ‘Lou Boutique’ moeten stoppen?

Interior van lou boutique

Omdat Louise haar liefde voor mode en interieur heeft vertaald naar een gezellige boutique in een huiselijke sfeer. Ze werkte dag en nacht om haar droom van een eigen winkeltje uit te laten komen. En het resultaat mag er zeker zijn!

In Lou Boutique kan zowel jong als oud terecht. Ieder vindt er zijn ding. Basic, maar ook speciale kledij, interieur, cadeautjes en cosmetica. En dat in verschillende prijsklassen, wat haar zaak toegankelijk maakt voor iedereen.

 

Wat maakt de zaak helemaal uniek?

 

Bij Lou kan je terecht voor ‘Sissel Edelbo’, kleedjes die worden gemaakt van traditionele Indiase sari’s. Unieke stukken die je een tweede leven kan geven.

Of wat denk je van een ‘O My Bag’? Door zo eentje te kopen, ondersteun je mensen in ontwikkelingslanden en geef je hen een kans op eerlijk werk.

Met een bezoekje aan Lou Boutique draag je dus bij aan een wereld met eerlijke banen, veilige
werkomstandigheden, gelijke kansen voor iedereen en respect voor het milieu.

Samengevat: : Als je eens in Kortenberg bent, spring dan zeker eens bij Lou Boutique binnen. Je zal er met open armen ontvangen worden door een gepassioneerde jonge ondernemer. Doe haar onze groetjes en vergeet zeker niet je Joyn-kaart te scannen! 

Waar vind je ‘Lou Boutique’?

Leuvensesteenweg 99
3070 Kortenberg 

0499742020
https://louboutique.be/