Ontdek "De Goede Bloemen" in Luk's blog

Handelaar "De Goede Bloemen"

Dankzij onze lokale ambassadeurs ontdek je telkens nieuw handelaars met een uniek verhaal. Wie is de uitbater? Waarom startten ze hun zaak? Onze reporters trekker erop uit en scannen niet alleen hun kaart maar ook de shop ! Vandaag ontdek je ‘De Goede Bloemen’ in Luk’s blog.

Wie zit er achter 'De Goede Bloemen'?

 

 

In tegenstelling tot wat je zou kunnen denken – dat het goede bloemen zijn – heeft de bedrijfsnaam alles te maken met de familienaam van Dirk! Uitbater Dirk De Goede nam de bloemenwinkel over van zijn vader in 2012. Deze familiezaak startte reeds in 1952 en is na drie generaties nog steeds een gevestigde waarde in de buurt. Deze klassieker uit het bloemenboekje veranderde zelfs nooit van locatie!

Joyn handelaar - "De Goede Bloemen"

Waarom zou je bij ‘De Goede Bloemen’ moeten stoppen?

Bloemen van een Joyn handelaar

 

 

Dirk is een bloem van een kerel! Op zijn 10de had hij al de plantenmicrobe te pakken. Zijn studies als Floraal Designer volgde hij in Utrecht en nadien deed hij er nog een jaartje ‘Meester Binder’ bij in het Gentse. 

De zaak is, met uitzondering van zondag, dagelijks open van 9 tot 18 uur. Heb je toch geen tijd, dan kan je terecht in de webshop voor een snelle thuislevering. De bloemenautomaat aan de buitenzijde wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen en is 24/24 uur beschikbaar. 

 

Wat maakt de zaak helemaal uniek?

 

 

Toen Dirk in 2014 zijn zaak in een nieuw jasje stopte, ging al zijn aandacht naar ‘klantenbeleving’. Iedereen die de winkel binnenkomt moet een ‘WAUW-gevoel krijgen. Hij houdt zich eraan om elke emotie van de klant te vertalen naar een boeket: van geboorte tot overlijden. De uitbater werkt enkel met hoogkwalitatief materiaal en elke bloem moet per definitie minstens tien dagen blijven stralen. 

Bloemen van een Joyn handelaar

Samengevat: ‘De Goede Bloemen’ is alles wat je van een hedendaagse bloemenwinkel kan verwachten. We zouden Dirk graag zelf in de bloemetjes zetten met dit artikel. Lang leve lokaal!

 

Waar vind je ‘De Goede Bloemen’?

Bredabaan 288,
2930 Brasschaat

03 651 84 40
http://www.degoedebloemen.be/