Ik krijg de melding dat mijn kaart al gekoppeld is aan een ander e-mailadres. Wat nu?

Wanneer je deze melding krijgt, wil dit zeggen dat je een kaart probeert te scannen die al geregistreerd is onder het e-mailadres van een andere Joyn-gebruiker. Is het toch de bedoeling om het account aan een ander e-mailadres te koppelen, volg dan deze stappen:

1. Open de Joyn-app op je smartphone.

2. Tik op “Tik om QR-code te scannen”.

3. Bevestig dat je de koppeling wil doorvoeren. De accounthouder van de kaart in kwestie ontvangt nu een e-mail waarin ze de koppeling moeten bevestigen.

Van zodra de accounthouder van de kaart in kwestie de koppeling bevestigt, wordt zijn of haar account samengevoegd met dat van jou. Dit wil zeggen dat alle punten en kaarten van het ene account overgezet worden naar het andere. Het account waar de kaart eerst onder geregistreerd was, wordt vervolgens verwijderd.

Let op!

De samenvoeging van verschillende accounts kan niet ongedaan gemaakt worden. Kijk dus goed na of je de accounts in kwestie wel degelijk wenst samen te voegen voor je de bovenstaande stappen onderneemt.