KBC en Joyn openen samen de deur voor nieuwe klanten​

Leuk om je hier te verwelkomen!

Wij kijken er echt naar uit om je te inspireren. Op een half uurtje weet je of Joyn voor jou als lokale handelaar een wereld van verschil kan maken.

Goed om weten: we hebben een speciale aanbieding voor jou. Omdat Joyn en KBC samen geloven in lokaal ondernemen!


Disclaimer: Joyn vindt jouw privacy heel belangrijk. Wij gebruiken de gegevens die je invult op dit formulier daarom enkel om je te contacteren zodat wij je een demo van Joyn kunnen aanbieden. Wij delen deze persoonsgegevens enkel met onze partner KBC.

Door op ‘verzenden’ te klikken, ga je akkoord met onze privacyverklaring, die al je rechten met betrekking tot je persoonsgegevens beschrijft.

Joyn in een notendop

Creëer meer omzet​

Kies je voor Joyn, dan kies je voor
meer klantentrouw. Je communiceert rechtstreeks met je klanten, laat hen sparen voor leuke beloningen en automatiseert tal van campagnes die opbrengen.

Vergroot je visibiliteit

Top of mind blijven is de hoofd-boodschap. Met Joyn raak je je klanten waar en wanneer jij dat nodig acht. Je verwent je bestaande klanten, maar je trekt ook makkelijk nieuwe klanten aan.

Maximaliseer je waarde

Joyn zet in op volledige integraties. Heb je een kassassysteem of een webshop? Onze coaches laten je graag zien hoe je klan-tentrouw ook zo kan uitbouwen. Zo maximaliseer je je waarde op elk domein.

Word deel van de snelgroeiende Joyn community van

Handelaars
+ 0
Gebruikers
+ 0