Van demo tot closing vanuit jouw favoriete werkplek

Wij zoeken een (Junior) Sales Agent

Heb jij een hart voor lokale handel? Sta je te springen om lokale winkeliers onder te dompelen in de meerwaarde van ons verhaal? Blaas je ons van tafel met jouw winnaarsmentaliteit? Grijp dan nu je kans. 

Jouw digitale demo’s leiden tot denderende deals. 

Je kiest je eigen werkplek met een professionele achtergrond, maar je bent ook steeds welkom op ons kantoor.

De demo’s die je geeft duren meestal een half uurtje. Dankzij je aangeboren talent, je flair en je professionaliteit enthousiasmeer je onze klanten. Na je gesprek zijn ze volledig overtuigd van de meerwaarde van Joyn en zorg je ook voor closing.

Moet je zelf klanten zoeken? Neen, maar we verwachten wel dat je goed afspraken kan plannen en dat je stevig voorbereid bent voor elke demo. Want elke Joyn-klant vereist een unieke aanpak.

Een 9-5 job is niets voor jou, je past je aan aan het ritme van onze klanten en deelt je eigen dag in. Je geeft met sprekend gemak een demo om 8 uur ’s morgens, maar ook eentje om 20 uur.

Je innerlijke tijger weet donders goed dat geslaagde demo’s rijkelijk beloond worden. Je collega’s (die wél een saaie kantoorjob hebben) doen telkens een vreugdedans zodra jij een demo succesvol afrondt met een closing. En nét dat geeft jou extra adrenaline!

Voor je start krijg je van onze door de wol geverfde pro’s een degelijke opleiding. Na een dagje intensief trainen ken jij ons platform helemaal en ben je klaar voor je eerste lead.

MacBook of misschien toch een Windows computer? Je kiest het allemaal zelf! Geniet ook nog van onze andere extralegale voordelen en een cafetariaplan.

 
 

Waar wacht je nog op?

Wij verwachten een filmpje van jou van maximaal 1 minuut waarin je jezelf voorstelt en waarom je deze job écht iets voor jou is. Tip: zorg voor een professionele achtergrond.

 

Onze mailbox

hello@joyn.eu

 

Uit liefde voor lokaal (talent)

Joyn, dat is dé match tussen consumenten, handelaars en steden. Bij Joyn willen we namelijk dat iedereen kan leven in een gezellige, authentieke en duurzame omgeving. Via de digitale klantenkaart van Joyn bieden we een gebruiksvriendelijk spaarsysteem en bijhorende marketingtool aan voor retailers, groot of klein. Ons getrouwheidsprogramma biedt retailers de mogelijkheid hun klanten beter te leren kennen en de trouwe klanten te belonen met allerlei leuke voordelen en ervaringen. Om die klanten telkens opnieuw warm te maken voor een volgend bezoek. 

Zo ondersteunen we lokale ondernemers in het bouwen aan hun toekomst en helpen we onze samenleving bruisend te houden! 

Vandaag telt Joyn al meer dan 1,8 miljoen actieve Joyn-kaartgebruikers en meer dan 7.500 handelszaken over heel België.[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]